Vegyiáru nagykereskedelem

Vegyiáru nagykereskedelem

A cég építése teljes mértékben lehetséges, hiszen a revitalizáció témája hajtja a vegyiáru nagykereskedelem iparát. Mindig nagyon összetettek, és különösen fontos először meghatározni a koncepciót, majd mindenkit bevonni az asztal köré, és csak ezután megbízni építészeket.

Az Euro-cent fejlesztései

A magyar vegyiáru nagykereskedések piaca telített. Pontosan 10 új üzletünk nyílt meg 2019-ben. 2020-ban nagyobb léptékű új fejlesztései történtek üzletlánculatunknak, de a helyszínek főleg kis és közepes méretű városokban vannak, átlagos vásárlóerővel, viszonylag kis vonzáskörzettel és jóval 2000 négyzetméter alatti értékesítési területtel. Ebben a szegmensben azonban az Euro-cent üzleteiben vásárlók aránya különösen magas. A nagykereskedelmi koncepció ma már nem biztos siker, és a befektetők egyre inkább a meglévő üzleteink még nagyobb fejlesztésére támaszkodnak.

Meg kell nézni, hogy a felújításra szoruló vegyiáru nagykereskedés területű üzlethelyiségeink valóban felélénkülnek-e a következő néhány évben. Ez sok tényezőtől függ, például az eladási stratégiától, az építési törvényektől, az új koncepcióval kapcsolatos tapasztalatoktól, a strukturális és technikai lehetőségektől és a funkcionális követelményektől, a bérleti feltételektől vagy a visszatérési követelményektől.

Rengeteg fejlődési lehetőség rejlik még vegyiáru nagykereskedés lánculatunkban, hiszen az Euro-cent vezetősége mindig előre néz a fejlődés irányába. Tervünk, hogy az megduplázza mind vásárlóinak számát és ezzel egyetemben a bevételeket is.

Vegyiáru nagykereskedelem revitalizációs projekt

Ebben a vegyiáru nagykereskedelem kategóriában a tényleges revitalizációs projekt részén kívül már vannak kockázatok. Ennek a különleges tulajdonságnak a követelményei, a feladat nagysága és egyedisége, a projektben részt vevők irányítása és a folyamatban lévő műveletek során történő megvalósítás mindez professzionalizmust és specifikus szakértelmet igényel, és a revitalizálás során nem szabad elhanyagolni. Ez azt jelenti, hogy az ismeretek, a hozzáértés és a tapasztalat hiánya kritikus hibákat okozhat a tervezésben és a megvalósításban. Nos mi ezt elkerülvén az Euro-cent legtapasztaltabb embereit alkalmazzuk ezen feladatra. Tapasztalataink szerint a legnagyobb kockázatot a projektkockázatok minimalizálására a korai projektfejlesztési és -koncepciós szakasz rejti. Itt a bonyolult felhasználói igényeket és bérleti követelményeket a lehető legkorábban be kell építeni a tervezésbe. Végül is a kiskereskedelmi ingatlanoknak kiskereskedelmi ismeretekre van szükségük.