Kávé iránti szenvedély

Kávé iránti szenvedély

Országszerte több mint kétmillió csésze kávé, cappuccino, eszpresszó és más kávékülönlegességek fogyaszthatók a partner teljesen automatikus kávéfőzőiből. Vállalatunk több mint 70 000 ügyféllel rendelkezik minden iparágból, és piacvezetővé vált a kis- és középvállalkozások kávéellátásában. Akik megélhetik a kávé iránti szenvedély érzését azáltal, hogy megfizethető, teljesen automata kávéfőzőket bérelnek vagy bérelnek. Ahelyett, hogy egy drága, teljesen automatikus kávéfőzőbe fektetnénk, és nincs közvetlen kapcsolattartónk a karbantartáshoz vagy a javításokhoz. Már több mint négy évtizede kiváló minőségű, teljesen automatikus kávéfőzőket és teljes körű szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek.

Ismerje meg a kávé iránti szenvedélyünket!

A kávé szenvedélyének még könnyebben kell kibontakoznia a segítségükkel. A Kakas étterem Budapest nagy választékú, teljesen automatikus kávéfőzőkkel rendelkeznek, így optimálisan kielégítik az összes éttermi igényt. Az előtérben vannak az automatikus kávéfőzővel kapcsolatos tanácsok és szervizek, amelyek biztosítják, hogy a legjobb kávéfőzőt bérelje az Ön céljainak.

Tudjon meg többet történelmünkről és a kávé iránti szenvedélyünkről.

Több évtizede ebben az országban egyre többen szeretnének többet, mint egy teljesen automatikus kávéfőzőből származó klasszikus kávét. A nyilvános térben vagy egy cégben található kávéfőző hozzáférésének meghívása érdekében a kávékülönlegességek széles választékát kell rendelkezésre bocsátani. Ezeknek természetesen a társaság alkalmazottait vagy üzleti partnereit is élvezni kell. Több mint négy évtizeddel ezelőtt a partnernél felismertük sok ember változó kávézó szenvedélyét, és bíztunk abban, hogy az első kávégépeket bérbe adjuk a kereskedelmi szektor számára. A mai napig új és ötletes kávé rendszerek jelentek meg, amelyek minden igényt kielégítenek és az egyes irodák önellátásától kezdve a nagy, teljesen automatikus kávéfőzőkig használhatók a nyilvános helyiségekben. A partner gép minden csészéjével első osztályú, friss élvezetre számíthat. Amelyben a babot csak egy gombnyomással őrlik meg, és más összetevőket adnak hozzá. Tapasztalataink és termékeink folyamatos továbbfejlesztése biztosította, hogy a gépi kávét minőségi termékként fogják fel, és Önnek is új szenvedélyt keltsen a kávé iránti szenvedély. Természetesen valamennyi teljesen automata kávéfőzőnket folyamatosan optimalizáljuk, hogy a jövőben még gyorsabban hozzáférhessünk a finom forró italok még nagyobb választékához.

Fenntarthatóság és barátságos kiszolgálás

A fenntartható elkötelezettség az alapító napok óta folyamatosan foglalkoztatja a Kaffee Partneret, hogy minden kávészenvet tiszta lelkiismerettel lehessen élni. Társaságunk támogatja a kávé és más nyersanyagok tisztességes kereskedelmét, támogatjuk a növekvő régiók segélyszervezeteit és társadalmi projektjeit, valamint segítünk az életminőség javításában. Cégünk leendő vevőjeként vagy ügyfeleként Ön is jó kezekben van velünk, és folyamatos és hozzáértő tanácsokkal különösen kényelmesen folytathatja a kávé iránti szenvedélyét. Még egy teljesen automatikus kávéfőző első bérbeadása előtt örömmel keresünk személyes kapcsolatot, és áttekintést kaphatunk a helyszínen a kávéval és egyéb különlegességekkel kapcsolatos igényeiről. Ezt szem előtt tartva megmutatjuk mely kínálatunkban található teljesen automatikus kávéfőzők képviselik a legjobb egyéni választást. A jelenlegi bérleti időszak alatt természetesen továbbra is az Ön kapcsolattartói maradunk bármilyen javaslattal vagy technikai problémával kapcsolatban.

Bérleti időszak

A bérleti időszak alatt természetesen továbbra is az Ön kapcsolattartói maradunk bármilyen javaslattal vagy technikai problémával kapcsolatban; szolgáltatási telefonvonalunk a hét minden napján nyitva áll. A kiválasztott típustól függően lehetséges az eszköz távoli karbantartása, különben cégünk több mint 150 szerviz alkalmazottja szívesen áttekintést nyújt a helyszínen meglévő hibákról. Ezek és sok más extrák számunkra magától értetődő dolgok, és segítenek abban, hogy kiélje a kávé iránti szenvedélyét azáltal, hogy professzionális támogatással bérel egy kávégépet! A jelenlegi bérleti időszak alatt természetesen továbbra is Önnel kapcsolatban maradunk bármilyen javaslattal vagy technikai problémával kapcsolatban. Szolgáltatási segélyvonalunk a hét minden napján nyitva áll.

Távoli karbantartás

A kiválasztott típustól függően lehetséges a készülék távoli karbantartása, különben cégünk több mint 150 szerviz alkalmazottja szívesen áttekintést nyújt a helyszínen meglévő hibákról. A kávé iránti szenvedély ezek és sok más extrák számunkra magától értetődő dolgok, és segítenek abban, hogy kiélje a kávé iránti szenvedélyét. Ez azáltal történik, hogy professzionális támogatással kölcsönöz egy kávégépet! Ellenkező esetben vállalatunk egyik több mint 150 szerviz munkatársa örömmel szerez áttekintést a helyszínen meglévő hibákról. Ezek és még sok más extrák számunkra magától értetődő dolgok, és segítenek abban, hogy a kávé iránti szenvedélyét kiélhesse egy kávéfőző bérlésével, szakmai támogatással! Ellenkező esetben vállalatunk több mint 150 szerviz alkalmazottja örömmel szerez áttekintést a helyszínen meglévő hibákról. Ezek és még sok más extrák számunkra magától értetődő dolgok, és segítenek abban, hogy a kávé iránti szenvedélyét kiélhesse egy kávéfőző bérlésével, szakmai támogatással!