Részecskeszűrő tisztítás Budapest

Részecskeszűrő tisztítás Budapest

Világít a műszerfalon a DPF tisztítás visszajelző? Ekkor már a részecskeszűrő tisztítás Budapest vagy cseréje elkerülhetetlen. Ha nem tisztítják vagy nem változtatják meg, a koromfelhalmozódás problémákat okoz. Néhány dízel DPF rendszeresen megtisztíthatja magát a regenerációs folyamat révén. De ehhez a folyamathoz a motornak el kell érnie egy bizonyos hőmérsékletet. És rendszeres időközönként továbbra is professzionális DPF szűrőtisztító szolgáltatásokat kell igénybe vennie. Olvassa el, és többet megtudunk a dízel részecskeszűrő tisztításáról!

Megtisztíthatja magát a dízel részecskeszűrő?

A dízel részecskeszűrő tisztítás, például az EHC PF, önmagában regenerálódhat és megtisztulhat egy olyan folyamat révén, amely elégeti a szűrőben lévő koromot. Az öngyógyító folyamat megkezdéséhez a motornak el kell érnie egy bizonyos hőmérsékletet. Az EHC PF szűrővel a motornak el kell érnie a 300 °C hőmérsékletet és a nyomáskapcsolón beállított ellennyomás értéket.

Ha a járművet többnyire rövid távolságokon vezetik, akkor az megtisztíthatja önregenerálás problémásabb lehet, mivel a motornak nincs ideje felmelegedni. Előfordulhat, hogy a regenerálás egyáltalán nem indul el vagy rövid ideig indul, de nincs ideje befejezni, mielőtt a motor újra leállna részecskeszűrő tisztítás folyamata.

Mivel a DPF szűrő öntisztulása nem fog teljesen megtörténni, a szűrő koromdugul. A probléma megoldásához addig kell járatni a motort, amíg el nem éri a szükséges hőmérsékletet. Az üzemanyagtartályban elhelyezett adalékanyag használata elősegíti az öntermelés megkezdését és a gázok elégetését. Ha ez nem oldja meg a problémát, fontolja meg egy másik részecskeszűrő beszerzését. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.

Miért van szükségem a DPF szűrő tisztítására?

Bizonyos DPF szűrőket ki kell cserélni, amikor elérik egy bizonyos ellennyomást. Az égett korom hamva pedig felhalmozódik az öntermelő DPF tisztítás a szűrőkben. Ezért minden DPF szűrőnek időről időre professzionális takarítási szolgáltatásokra van szüksége.

Ha figyelmen kívül hagyja a professzionális DPF tisztítás szükségességét, a felhalmozódott hamu elzárhatja a szűrőt és túlzott ellennyomást okozhat a rendszerben. Az akadály megnehezíti a sebesség növelését, az üzemanyag-fogyasztás kevésbé hatékony a jármű vezetéséhez képest, és a motor túlmelegedhet. Az obstrukció növekedésével a problémák fokozódnak, és károsíthatják a szűrőt.

A felhalmozódott hamu mellett a szűrő is eltömődhet, ha nem megfelelő motorolajat használtak, ha a motor addig kopott, hogy az olaj bejutott a szűrőbe, vagy ha a rendszer valamely része megsérült. Ha az elzáródást más okozza, mint hamu vagy korom, akkor biztosan van valami baj. Az okot pedig a DPF szűrő tisztításával kapcsolatban kell megvizsgálni.

A részecskeszűrő tisztítás Budapest környékén

Javasoljuk, hogy rendszeresen használja az otthoni részecskeszűrő tisztítási szolgáltatásokat, de a pontos gyakoriság a szűrő típusától és a járműtől függően változhat. Javasoljuk az öngyógyító részecskeszűrő tisztítás Budapest minden 1500 üzemóránként, vagy ha a DPF szűrő lámpája rövidebb időközönként kigyullad.

A járművek és gépek egyértelmű tüneteket mutathatnak, ha az öngyógyító DPF-szűrőik blokkolva vannak. Úgy érezheti, hogy az autó kevésbé fényes, dízelszagot érez, füstöt lát a járműből, vagy észreveheti az üzemanyag-fogyasztás növekedését. A legegyszerűbb jel arra, hogy mikor kell egy DPF-nek tisztításra szorulnia egy akadály miatt, a DPF jelzőfény kigyulladása.

Ha figyelmen kívül hagyja a műszerfalon megjelenő figyelmeztetést, és továbbra is használja a járművet, a rendszerben az ellennyomás jelentősen megnőhet, ami károsíthatja a szűrőbetétet. Ha nem biztos a DPF tisztításában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk meghatározni, hogy szükséges-e a beavatkozás.

Segíthetünk a piacon elérhető dízel részecskeszűrők és más DPF szűrőrendszerek tisztításában. A folyamat során a hamut elégetik vagy kiürítik a szűrőből. Mivel a dízel részecskeszűrőkre szakosodunk, számíthat arra, hogy ezt a környezet és a minőség szem előtt tartásával kezeljük.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a TerraClean professzionális termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy a dízel részecskeszűrők tisztításával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ezen a részecskeszűrő tisztítás Budapest területen, és várom ismereteink megosztását.