Holdam egyesület

Holdam egyesület

A Holdam Egyesület a miskolci nők és anyák közössége. Az Önsegítő és Ismeretterjesztő egyesület 2007-ben alakult Miskolc belvárosában. 2009-től közhasznú alapítvány lettünk. Alakulásunk óta a családokat érintő és a nőket támogató közösségek születésének népszerűsítésében veszünk részt.

Egyesületünk azon munkálkodik, hogy az Észak-Magyarországon és Miskolcon élő nőknek az anyaság, a nőiség és a szülés tudatos és teljes megélhetése minél maradandóbban jöhessen létre. Segítséget szeretnénk nyújtani a női élet nagyobb állomásainál felmerülő kérdésekben, mint amilyen a párválasztás, a házasság, a szülés és a gyermeknevelés. Továbbá segítő kezet kívánunk nyújtani a bántalmazott nők számára.

A Holdam Önsegítő és Ismeretterjesztő Egyesület meglátása a női életciklusok tudatos és maradandó megélése és spirituális megtapasztalása egy támogató és elfogadó női közösségben. Ezt igyekszünk kreatív módon és játékos formában átadni. Teret szeretnénk adni a harmonikus és gondoskodó pozitív családi erőknek.

Küldetésünk

Igen fontos számunkra, hogy az érdeklődök mindig színvonalas programokon vehessenek részt, és megfelelő minőségű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani nekik. Mindig is hittünk benne, hogy munkánkkal az egyéneken túl, Miskolc városára is pozitív hatással tudunk lenni. Legfőbb küldetésünk és szívügyünk, hogy a hozzánk betérők egy családi hangulatú közösségben érezzék magukat. Előkelő helyen szerepel számunkra az oktatás, a nevelés, és az ismeretterjesztés elősegítése.

A családokon túl a Holdam Egyesület elkötelezett a hátrányos helyzetű csoportok és társadalmi esélyegyenlőségének segítésében. Továbbá harcolunk a munkaerő piacon hátrányos megkülönböztetések ellen, és így próbáljuk a foglalkoztatást elősegíteni.

Bántalmazott nők segítése

Akár azt gyanítja, hogy egy barátját vagy családtagját bántalmazzák, vagy szemtanúja volt annak, hogy valakit bántalmaznak, lépéseket tehet a segítségére. A bántalmazott nők segítése rendkivűl fontos küldetés számunkra.

Ha úgy gondolja, hogy barátját vagy családtagját bántalmazzák, legyen támogató, ha meghallgatja őket. Előfordulhat, hogy a bántalmazott személy jelenleg nem áll készen vagy képes elhagyni a kapcsolatot.

Holdam Egyesület adatok

Szervezet neve
HOLDAM Önsegítő és Ismeretterjesztő Egyesület

Szervezet adószáma
19333315-1-05

Bankszámlaszám
12046133-01017775-00100001

Holdam szervezet e-mail címe
egyesuletholdam@gmail.com