Fogyás 2 hét alatt 10 kg

Fogyás 2 hét alatt 10 kg

A fogyás 2 hét alatt 10 kg lehetséges, de nem könnyű megpróbáltatás. Minden étkezés fontos, de a reggeli az, ami segít a jó úton kezdeni a napot. A legjobb, legmelegebb reggeli olyan, amely feltölt, elégedetté tesz és megakadályozza a vágyakat a nap későbbi részében. Törekedj arra, hogy 400–500 kalóriát fogyassz a reggeli étkezés során, és győződj meg róla, hogy tartalmaz elég sovány fehérje forrást, valamint jó omega-3 zsírokat és rostot (zöldségfélék, gyümölcs vagy 100% -ban teljes kiőrlésű gabona). Ha a napot egy vércukorszint-stabilizáló tápanyag keverékkel kezded, akkor karcsúbbá tudsz válni.

Fogyás 2 hét alatt 10 kg szenvedés nélkül

Kezd a napot egy csésze kávéval. A koffein egy természetes vízhajtó, ami csökkenti a puffadást, és kiváló forrása az antioxidánsoknak, melyek megvédik a sejteket a károsodástól. Naponta legfeljebb 400 mg – körülbelül egy Venti Starbucks kávé – fogyasztható a táplálkozási irányelvek szerint, és így talán lehet esélye a fogyás 2 hét alatt 10 kg kúrának.

A tea természetes vízhajtó is, és a gyógyteák típusai, például a pitypang vagy az édeskömény gyökere is segítséget nyújtanak, de csak cukor nélkül fogyasztható. Valójában amikor egy nemrégiben végzett tanulmány összehasonlította a zöld tea kivonatban metabolikus hatását egy placebo hatásával. A kutatók azt találták, hogy a zöld tea fogyasztók körülbelül 70 további kalóriát égettek el 24 órás periódus alatt és így eredményesebb volt a fogyás.

Hagyd ki a cukros italokat

Csak nem érezzük jól magunkat a folyékony kalóriákkal ugyanúgy, mint az igazi ételt. A lé vagy a karamellás kávéital fogyasztása nem annyira kielégítő, mint egy tál zöldség- és fehérje-telt keverés.Tehát figyelj a lé, szóda, édesített kávé és tea, valamint alkoholos italok bevitelét .Ha ezen italok mindegyikét elfogyasztja a nap folyamán, akkor éjszaka legalább 800 extra kalóriát fogyaszt – és akkor is éhes lesz. Egyébként az alkohol elnyomhatja a zsír anyagcseréjét, ezáltal megnehezíti a kalóriák elégetését.

Fogyás 2 hét alatt 10 kg erősítő edzéssel

Az erősítő edzés sovány izomszövetet épít, amely több kalóriát éget el – munkahelyen vagy pihenés közben – a nap 24 órájában, a hét minden napján. Minél több sovány izom van rajtad, annál gyorsabban fogysz. Fogyás 2 hét alatt 10 kg erősítő edzéssel a legjobb módja a gyors súlyleadásnak.