Munka

Egyesületünk alakulása óta aktívan részt vesz a családokat érintő, szemléletformáló tevékenységekben, és a női támogató közösségek születésének népszerűsítésében. Célunk a segítségnyújtás a női életkör állomásain felmerülő kérdésekben a Miskolcon és az Észak-Magyarországon élőknek.

Munkavállalóknak

Az egyesület évről-évre egyre aktívabban vesz részt a közösségi életben, egyre nagyobb szerepet vállal a munkaerő-piachoz, a munka világához kapcsolódó tanácsadás, szolgáltatás terén is, melynek keretében a munkát kereső ügyfelek számára olyan szolgáltatást kívánunk nyújtani, mely javítja az újbóli elhelyezkedésük esélyét.

A szolgáltatásokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudsz információt, bővebb tájékoztatást kapni: Szigetvári Eszter: 06-46-320-221, tanacsadas@holdam.hu

A munkába visszatérőket, álláskeresőket, pályamódosítást tervezőket a következőkkel segítjük egyéni tanácsadásunkon:

  • önéletrajzok véleményezése, segítség a megfelelő önéletrajz összeállításában
  • újabb álláskeresési csatornák felderítése
  • az elhelyezkedéshez szükséges képességek-készségek feltárása, javaslatok a további fejlesztésre
  • állásinterjúra való felkészítés
  • célok, megfogalmazása, életpálya-terv készítése közösen

TUDNIVALÓK A TANÁCSADÁSRA JELENTKEZÉSHEZ:

1. regisztrálj honlapunkon az Adatbázisba

– töltsd fel önéletrajzod, nem baj, ha nem tökéletes, tanácsadóink annak alapján tudnak felkészülni személyes találkozóra

2. kérj időpontot a tanacsadas@holdam.hu címen (az e-mailekre 3 munkanapon belül válaszolunk) vagy a 06-46-320-221-as telefonszámon munkaidőben 9-16 óráig.

Az 50 perces tanácsadásokat minden hónap első, második és harmadik csütörtökén,  9, 10 és 11 órai kezdettel.

A tanácsadásokra minden esetben előzetes jelentkezés szükséges és a kapacitások függvényében tudjuk ingyenesen biztosítani.

Igény és előzetes jelentkezés esetén a tanácsadás idejére ingyenes gyermekfelügyeletet tudunk biztosítani a Holdam udvarban.

A Holdam Egyesület tagja az országos munkaerő-piaci tanácsadó hálózatnak, a Nóra hálónak, amelyről ide kattintva olvashatsz többet.

Munkáltatóknak

Egyesületünk a munka világához kapcsolódó tanácsadás, szolgáltatás keretében a munkáltatókat is tájékoztatni kívánja a számukra legfontosabb célcsoportokkal kapcsolatos munkaerő-piaci információkról.

A szolgáltatásokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tud információt, bővebb tájékoztatást kapni: Szigetvári Eszter: 06-20-52-52-522, szigetvari@holdam.hu