Képzők és mentorok bemutatkozása

A Nóra Vállalkozik képzés a Miskolc vonzáskörzetében élő már vállalkozó és vállalkozni szándékozó nőknek kínál 2016. tavaszán vállalkozásfejlesztési ismereteket. A szakértői tudást olyan vállalkozó nőktől fogják a képzés résztvevői megkapni, akik saját szakterületükön elismert, sikeres személyiségek, s kötődésük van Miskolchoz, Borsod megyéhez.

Baloghné Záborszki Hajnalka, a Prax-Cont Kft. ügyvezetője, könyvelő, adószakértő

Baloghné Záborszki Hajnalka könyvelő, adószakértő

Hajnalka számára a könyvelés nem csak egy munka, hanem életforma – továbbképzésekkel, információ gyűjtéssel, ügyfeleknek segítéssel.
15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött fogja a miskolci Nóra Vállalkozik képzés adózással kapcsolatos óráit tartani. Hajnalkával három fő kérdést fognak körül járni a képzésben részt vevő nők:

  • a vállalkozási formákat,
  • az adózási formákat és
  • a vállalkozások jogi környezetét.

A gyakorlatorientált előadás célja, hogy a résztvevők informált döntés meghozatalára legyenek képesek

  • az egyéni és társas vállalkozások előnyeinek és hátrányainak megismertetése,
  • a vállalkozásindítás gyakorlati tudnivalói,
  • az adók, járulékok és jogszabályi előírások rengetegében történő eligazítás révén.

Ha szeretnéd megtudni, hogy a TE terveidnek, igényeidnek és lehetőségeidnek melyik vállalkozási és adózási forma felel meg a legjobban, mikor jön el a vállalkozásod életében a mérföldkő, amikor váltanod kell, ott a helyed a miskolci Nóra Vállalkozik női vállalkozásfejlesztési képzésen.

Barkóczi Boglárka a Miladies Kft. ügyvezetője

barkc3b3czi-boglc3a1rka-miladies-kft

Piackutatóként, majd pedig egy vállalatcsoport marketing menedzsereként dolgoztam.

2012-ben alapítottuk meg a Miladies Kft-t, amely főként marketingkommunikációs és üzleti tanácsadással, weboldalkészítéssel foglalkozik. Referenciáink, szakmai tapasztalataink között több helyi, regionális és országos gazdaságélénkítést célzó, valamint marketingkommunikációs projekt szerepel.

Fontosnak tartjuk, hogy ezekből a tapasztalatokból azok a nők is profitálhassanak, akik vállalkozás indításán, gyermekük születése után karrierjük újrakezdésen gondolkodnak, ezért a társadalmi felelősségvállalásunk középpontjában a nők, ezen belül is a kisgyermekes anyák állnak.

Kishonthy-Kardos Rita – művelődési és felnőttképzési menedzser, coach, esélyegyenlőségi munkatárs

Kardos RitaFontosnak tartom, hogy kompetensnek érezzem magam a saját ügyeim nyilvánossá tételében.

Hogy ne kelljen például egy designer-re várni, hogy egy esemény szórólapját elkészítse helyettem. Vannak munkák, projektek, kiindulási alapok, amibe lehet, s érdemes is szakértőt bevonni, akár csak konzultációs céllal, de sok mindent mi magunk is el tudunk készíteni. Az általam tartott foglalkozáson a kipróbáláson lesz a fókusz: készítünk egy saját honlap-szerkezet tervet, körülnézünk a honlap-sablonok és a blogok világában, mindezt összehozzuk a Facebook lehetőségeivel, és ingyenes online képszerkesztővel belevágunk a saját digitális szórólap szerkesztésébe. Képalkotásra fel!

Lázár Anita, értékesítési vezető, selfness konzulens

Lázár Anita1

18 éve dolgozom értékesítési területen Magyarország vezető biztosító társaságánál, ahol egy jelentős csapat motiválása, irányítása, teljesítményének a menedzselése és növelése a feladatom. A munkám során mindig törekedtem arra, hogy sok új dolgot tanuljak meg és próbáljak ki, amivel a munkatársaim eredményességét, sikerességét van lehetőségem növelni. Az értékesítés, új ügyfelek felkutatása során jelentős szerepe van a személyiségnek, az önismeretnek és a kommunikációnak. Selfness tanácsadóként segítem a hozzám fordulókat, hogy felmerült problémák megoldásában segítsek. Ehhez választott módszerek, az egyéni konzultációt követően lehetnek: családállítás, szervezetállítás, NES terápia.

A képzés során szeretném megismertetni a résztvevőket a DISC viselkedési stílusrendszerével, amely egy azonnal alkalmazható, gyakorlatias eszközt ad. A tapasztalatok alapján hatékonyabbá válnak az értekezletek, a kezelhetetlen ügyfelek egyszerre kezes báránnyá változnak. Az évek óta fennálló feszültségek megszűnnek, mert végre el tudják fogadni egymást a kollégák. Használják tanácsadásban, ügyfélszolgálati és értékesítési témakörben, együttműködés fejlesztésben, változásmenedzsmentben, de még stressz kezelésben is. Minden olyan helyzetben, ahol az emberi viselkedés releváns a sikeresség elérésében.

Adorján Adrienn, business coach, vállalkozásvezetők üzleti edzője

sovarineadorjanadrienn2

15 év alatt számos iparágban dolgozott, szakterületei a személyiségfejlesztés, az értékesítés, kommunikáció, valamint az ügyfélkezelés.

Ma üzleti edzőként segít vállalkozóknak, vezetőknek kommunikációjuk fejlesztésében, a vezetői attitűd kialakításában és fejlesztésében.

Emellett a Borsodi Vállalkozónők Találkozójának ötletgazda-alapítója, ahol vállalkozó vagy vállalkozást tervező nőknek építenek üzleti közösséget és a Női Kurázsi című online magazint szerkeszti.