Változás az áprilisi Szoptatás támogató csoport időpontjában

Az eredetileg április 28-ra tervezett szoptatástámogató csoport időpontja április 27. csütörtök 10:00 órára változott. Az új időpontban szeretettel vár tieteket Kós Ancsa IBCLC, laktációs szaktanácsadó.

Ha nem siettek, összeköthetitek ezt a programot a csütörtöki kismama- vagy baba-mama jógával is. A jógával kapcsolatban érdeklődni, jelentkezni Czeglédi Editnél tudtok: +36 20 429 4502.

A Holdam Udvarban van lehetőségetek szoptatni,etetni, tisztába tenni a babátokat, és ti magatok is tudtok ételt melegíteni, vagy betérhettek csupán egy kis pihenésre, töltődésre is.

 

Szülésfelkészítő Miskolcon

Három napos szülésfelkészítő beszélgetések Miskolcon, bábával, perinatális szaktanácsadóval és babahordozási tanácsadóval.
Gyerekeket minden programon szívesen látunk.
Előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges, mert a programot csak minimum 5 család jelentkezése esetén tudjuk megtartani.

Infó, jelentkezés: Béres Edina (bába) +36 20 225 2738, Varga-Nádas Eszter (babahordozási tanácsadó, dúla) nadas.eszter@gmail.com

Jó szívvel vesszük adód 1%-át

Változás a 10. heti Ciróka-maróka foglalkozás időpontjában

Kedves Anyukák, Apukák, Gyerekek!

A 10. héten kivételesen nem szerdán, hanem hétfőn (2017 március 6-án) 10.00 órától kerül megrendezésre a Ciróka-maróka foglalkozás .  A 11. héttől a szokásos, szerdai napokon várunk Titeket.

 

Családállítás Miskolcon

CSALÁDÁLLÍTÁS A „HOLDAM”-BAN

 csfa

 

Kedves Érdeklődő, kedves Jelentkező!

 

Örömmel értesítelek, hogy Hellinger-féle családállítási nap lesz a Holdam Udvarban, 2016. november 27.-én vasárnap, 10 órától-kb. 16-17 óráig.

 

Kérném szépen, hogy legkésőbb hn10-re érkezzen meg mindenki, mert pontosan 10-kor már kezdünk. Köszönöm.

 

A nap folyamán előre láthatólag  45 téma rálátására (állítására) van lehetőség, a helyeket jelentkezési sorrendben tudom biztosítani. Tehát ha állítani szeretnél, akkor jelentkezz most!  De segítőként is sokat profitálhatsz, hisz így is gyógyul a lelked és sok információt kaphatsz a saját családrendszeredről, ha mások állításában képviseletet vállalsz.

 

Előzetes jelentkezés feltétlenül szükséges, akár állítónak, akár segítőnek jönnél, mert csak megfelelő létszám esetén lesz megtartva, ami min. 10 fő. Jelentkezési határidő: 2016. november 24. 22 óra.

 

Amiben segíthet a családállítás:

– életviteli nehézségek (döntésképtelenség, sikertelenség, stb.)

– párkapcsolati problémák

– szülő-gyerek kapcsolat zavarai (gyerekkori sebek, hiányosságok, traumák stb.)

– betegségek (ismétlődő, elhúzódó betegségek, függőségek, stb.)

– életstratégiai kérdések (iskola-, szakma), munkahelyi problémák

– vállalkozás, céges döntések előkészítése.

 

Árak: állítóknak 8.000 Ft, segítőknek 4.000 Ft

 

Egész nap számítunk a részvételedre, ami fontos a csoportos munka szempontjából, mivel a témák leképezése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire. Természetesen pont azokra van szükség, akik ott vannak.

 

Fontos: a családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti az orvosi kezelést és mindenki saját felelősségére vesz részt benne!

 

Előzetes jelentkezés és bővebb információ: asztrolelek444@gmail.com vagy a 30/6844-391-es telefonszámon.

 

Várlak szeretettel:                                  Lukács Andrea

Régebbi bejegyzések «